به گزارش روابط عمومی حج و زیارت گیلان، در راستای برنامهریزی و هماهنگی برای برگزاری همایش متمرکز زائرین حج تمتع سال ۱۴۰۴، جلسهای با حضور مدیر و معاون حج و زیارت، مسئول محترم بعثه مقام معظم رهبری و دیگر همکاران در تاریخ ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ در محل دفتر مدیریت حج و ریارت برگزار گردید.
در این جلسه، ضمن بررسی موضوعات مختلف مربوط به همایش، نظیر زمان و مکان برگزاری، پیش بینی تسهیلات و خدمات به زائرین، و همچنین ارائه برنامههای فرهنگی و آموزشی، بر اهمیت هر گونه همکاری، همیاری و هم افزایی مدیران و عوامل کاروان های حج تمتع سال جاری تأکید شد.
وحید اسکندری مدیر حج و زیارت گیلان در این نشست بیان کرد: "با توجه به اهمیت دوچندان عملیات حج تمتع در ابعاد فرهنگی و اجرایی، پیش بینی هرگونه اقدامات لازم برای تسهیل حضور زائرین در همایش متمرکز ضروری بوده و ضمن تبیین موضوعات مختلف اجرایی برای زائرین تشریح دقیق مناسک حج می بایست در سطح بسیار مطلوب ارائه شود. در ادامه مسئول محترم بعثه مقام معظم رهبری ضمن درخواست زمان بندی مناسب در ارائه برنامه های همایش بویژه بخش آموزش مناسک عملی حج، بر حضور کلیه مدیران و عوامل اجرایی ونیز روحانیون حج در همایش متمرکز تاکید کردند.گفتنی است همایش متمرکز حج ۱۴۰۴ استان گیلان با ظرفیت ۷۲۵ زائر در قالب ۵ کاروان روز یکشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۵ لغایت ۱۷ بعد از ظهر در محل مصلی/رشت برگزار خواهد شد.
